Mere om koret


Vi kan lide at komme ud og optræde og har bl.a. sunget til julekoncerter, “syng dansk dag”, i kirker, plejehjem, til byfester og ved private arrangementer.
 

Omtale i JydskeVestkysten fra turen til Budapest i juni 2015:

35 medlemmer af Brammings Skalakor havde fantastisk oplevelse med besøg hos venskabskor i Budapest, der nu har planer om at komme til Bramming.

Der var modtagelse ved både venskabskor og selveste Budapests borgmester, da Brammings Skalakor torsdag sidste uge ankom til en weekend fyldt med oplevelser i Ungarns hovedstad. Allerede på ankomstdagen tog danskerne direkte på sightseeing med deres gæstfrie værter til blandt andet Hero's Square og Parlamentet, inden man efter borgmesterens værtsmiddag tog med ud til de ungarske kormedlemmers private hjem, hvor de skulle indkvarteres under besøget.

Imponeret

- Også fredag og lørdag så vi en lang række af Budapests seværdigheder, og det må have været noget af et arbejde for ungarerne at holde styr på 35 danske kvinder i byens offentlige transportsystem, siger kormedlem Anne Dyhre og forklarer, at både Skalakoret og deres ungarske værter fra Diósdi Nöikar-koret både fredag og lørdag kl. 18 gav koncerter i henholdsvis Cziffra Center og Diosd Hall.

- Vi er kommet hjem med et godt indtryk af Budapest og alle dens seværdigheder, men det, der nok gjorde det største indtryk, det var det ungarske kors medlemmer, siger Anna Dyhre, der sammen med de øvrige kormedlemmer var meget imponeret over værternes gæstfrihed.

- Deres vilje til hele tiden at gøre alt så godt som muligt for os. Deres interesse i os, deres glæde, varme og den gæstfrihed, de viste os under hele opholdet, var helt unik, siger hun.

Der var en god stemning imellem de to kor under hele opholdet i Budapest, og mange kontakter nåede at blive skabt. 

- Diósdi Nöikar-koret har allerede nu givet udtryk for, at de kunne tænke sig at besøge os i Bramming. Det vil vi glæde os meget til, og Skalakorets første venskabstur til udlandet var en fantastisk oplevelse, der har rystet koret endnu bedre sammen, siger Anna Dyhre.

Omtale af koncert:

Mit Esbjerg | 29.05.2008 08:06
Gospelkoncert i Hunderup
Af borgerjournalist Alex Andersen, Bramming

Sprudlende sangglæde i Hunderup

Da Ribe Gospelkor onsdag aften indledte landsbyfesten i Hunderup-Sejstrup, var der stuvende fuldt i kirken. Gospelkoret gæstede også Hunderup sidste år, og straks fra start dirrede luften af forventningens gensynsglæde. Og hvilken aften! I sportens sprog ville man sige, at man ”lige ramte dagen”. Publikum og kor fandt hinanden i fornem samklang fra første tone.

Der blev sunget, så de små hår rejste sig, og selv kirkens 800 år gamle mure ”swingede” med. Gospelkorets repertoire blev krydret med fællessang, og så blev det hele suppleret med udvalgte tekster, veloplagt fremført af sognets præst, Arendse Dyssel.

Den store oplevelse blev fordøjet ved kaffeborde i festteltet. De hjemmebagte kager blev hurtigt udsolgt af de mange deltagere. Programmet var tilrettelagt, så Gospelkoret skulle synge igen i teltet, men til publikums store overraskelse trådte ”Skalakoret” fra Bramming nu op på scenen for at supplere. Skalakoret sang egne numre, inden de 2 kor smeltede sammen til en velsyngende enhed. Med smil, rytme i kroppen og klokkerene toner afsluttedes en sangaften af højeste kvalitet. De 2 kors fornemme præstationer udløste stående ovationer, inden alle parter kunne vende hjem med en berusende sangglæde i kroppen.